Hej verden!

Tips til det sikre plakat-køb i samarbejde med Desenio

Den hurtigste vej til en makeover af ens hjem er, at skifte det, der hænger på væggene. Og når du er på barsel, så bruger du virkelig lang tid i dit hjem… og bliver muligvis rimelig træt af at se på det, der hænger der. Så jeg har – i samarbejde med Desenio – brugt et par timer på at vælge en håndfuld lækre plakater og er nu i gang med at finde den helt rigtige plads til dem.

Jeg er efterhånden blevet god til at undgå fejlkøb, og nedenfor deler jeg mine bedste tips til at få købt plakater, som du rent faktisk ender med at få brugt.

 

Undgå fejlkøb med et moodboard

En af de fejl, jeg ofte – og nogle gange stadig – begår, når jeg køber plakater og malerier er, at de er all over the place, når det kommer til farver. Og ikke altid på en god måde. Jeg bliver ganske enkelt helt vildt begejstret over alle de lækre motiver og print, at jeg ikke kan styre mig, og køber derfor ind i øst og vest.

Balancen er hårfin – hvilket alle, der har lavet en billedevæg kan bekræfte. For det er fedt at kombinere store geometriske prints med Monet – det skal gøres rigtig. Mit trick er at tage et screenshot af de plakater, jeg har valgt, og sætte dem ind i et samlet moodboard – gerne parret med et billede af fx den sofa, vi har. På den måde sikre jeg mig, at det hele kommer til at virke som en helhed. Og selvom der stadig sniger sig et fejlkøb eller to ind, så er de kraftigt reduceret sammenlignet med tidligere.

 

Ind med de personlige items

Udover at købe fede plakater er jeg også fan af at tilføje nogle personlige items i det samlede mix. Vi har fx et foto fra da vi boede i Hong Kong, som jeg har fået indrammet, en maske vi har købt i Indonesien, væglysestager som min mor har haft siden hun var teenager, og det giver efter min mening kant til billedevæggen. Det kunne også være en tegning fra en af børnene sat i glas og ramme eller en litografi købt på genbrug.

 

Sikker ophængning

Jeg ved ikke med dig – men jeg er nogle gange lidt for hurtig til at få knaldet søm i væggen – især hvis du spørger Dennis. Og lige nu bor vi i lejlighed imens vores nye hus bygges, så her er vi en smuuule påpasselige med at lave flere huller i væggen end højst nødvendigt. Derfor er jeg begyndt at stille billederne op der, hvor jeg gerne vil have dem til at hænge, så jeg kan vænne mig til det, og se om det er det rigtige fit. Nogle gange føles det bare ikke rigtig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej verden!